Du är här: Start / Avloppsvatten / Kenrex Eze

Kenrex Eze

Kenrex och eze System lanserar en ny och unik lösning för övervakning av alla typer av nivålarm för reningsverk, slambrunnar, slutnatankar mm. Detta gör det möjligt att fjärrövervaka även mindre anläggningar som tidigare saknat detta.
 
Lösningen som baseras på eze teknologi som installeras i avloppsanläggningen och gör det möjligt att via Internet få signaler om till exempel slamnivån eller funktionsfel i anläggningen. Anläggningsägare, slamtömningsföretag och servicepersonal får signaler via SMS, e-mail eller direkt i ett centralt övervakningssystem när någonting behöver åtgärdas.

 

Fakta:

Kenrex/eze är en komplett, enkel och säker Internetbaserad lösning för att övervaka till exempel reningsverk och göra lokala driftslarm tillgängliga på distans.
kenrex logg                                           
Kenrex Eze systemet samlar data från sensorer och gör det tillgängligt i realtid var som helst – vare sig det är en enstaka temperaturgivare eller tusentals sensorer av olika typer spridda på olika platser.

Kenrex Eze omfattar en smart insamlings- och kommunikationsenhet (ezeio) samt den Internetbaserade tjänsten (ezecontrol).

 

Kundservice/order

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill göra en beställning.

Telefon: 0227- 61 41 40
E-post: info@kenrex.se

Bild

Miljöavloppet

En miljösmart och ekonomisk lösning för dig som fått underkänt på ditt avlopp